VILLANYSZERELŐ SZOLGÁLTATÁS BUDAPESTEN ÉS VONZÁSKÖRZETÉBEN. 
Ingyenes helyszíni felméréssel, garanciával.
KAPCSOLATTARTÓ: 
Ponicsán Kristóf 
villanyszerelő
villamos biztonsági felülvizsgáló 
06 70 265 1002
kristofvillany@gmail.com
Amennyiben telefonon nem tudna elérni bennünket, dolgozunk, érdeklődjön internetes elérhetőségeinken keresztül.
Alábbiakban pár mondat erejéig bemutatnám Önnek cégünket, melynek fő profilja a lakásokban történő elektronikus problémák szakszerű elhárítása, elektromos hálózat bővítése, kiépítése, karbantartása és korszerűsítése.
Ezeket a feladatokat három fő csoportba soroljuk a feladat bonyolultsága és az arra szánt idő mennyiségét figyelembe véve.
1. KISEBB ELEKTROMOS MUNKÁK
Ide tartoznak a kisebb elektromos munkák, pl.: hibajavítások, kapcsolók és konnektorok cseréje, karbantartási feladatok, elektromos eszközök üzembe helyezése stb.
2. ÖSSZETETT ELEKTROMOS MUNKÁK
Minden olyan villanyszerelői munka ide tartozik, amely bonyolultabb megoldást igényel és általában kettő vagy több kollégánk szaktudása kell hozzá. Ide tartozik a lakások, házak és irodák elektromos hálózatának kiépítése és felújítása, de akár a világítás kiépítése is.
3. villamos biztonsági felülvizsgálat
Az eljárás során részletesen vizsgáljuk a kábelezést, védőberendezéseket és kapcsolóeszközöket, hogy biztosítsuk azok megfelelőségét a szabványoknak megfelelően. 
3. REGISZTRÁLT VILLANYSZERELŐI MUNKÁK
Legyen szó villanyóra szereléséről vagy bármilyen olyan munkáról, ami annak megbontásával jár (hálózatbővítés, áthelyezés stb.) vagy épp ELMŰ ügyintézésről, regisztrált villanyszerelőink állnak rendelkezésükre. 
SZOLGÁLTATÁSAINRÓL BŐVEBBEN:
Az új sütő-főzőlap villanytűzhely bekötése nem csupán egy egyszerű művelet, hanem a ház elektromos rendszerének biztonságos integrációját jelenti.
SZERETNE TÖBBET TUDNI MI MENNYIBE KERÜL?
Alábbi linkre kattintva megtekintheti az aktuális villanyszerelési árlistánkat.