KRISTÓFVILL BEMUTATKOZIK ÖNNEK:
Ponicsán Kristóf vagyok, szakképesített villanyszerelő.

KRISTÓFVILL megalapítójaként hiszek abban, hogy keményen kell dolgozni ahhoz, hogy az olyan értékes ügyfelek mint Ön, elégedettek legyenek a munkánkkal. 
Kislétszámú csapatunk több éves szaktudással és szakmai tapasztalattal várja az Ön megkeresését. Függetlenül az ingatlan méretétől vagy a munka mértékétől, mikor minket hív a következőkre számíthat:
 
SZAKTUDÁS
Cégünk munkatársai több éves szaktudással és hatékonysággal igyekeznek a határidőket figyelembe véve elvégezni az adott munkát. Regisztrált villanyszerelő kollégáink az ELMŰ-vel kapcsolatos munkákban tudnak segítségükre lenni. Az ügyfél elégedettsége fontos számunkra, így a bizalom megszerzése és megtartása, a korrekt munkavégzés  elsődleges szempont.

ELÉRHETŐ ÁR
Cégünk számára kiemelten fontos, hogy elérhető áron a lehető legszéleskörűbb villanyszerelői szolgáltatást nyújtsuk meglévő és leendő ügyfeleink számára.

FOLYAMATOS FEJLŐDÉS
A mai felgyorsult világban elengedhetetlen a folyamatos fejlődés, tanulás. Naprakész információval kell rendelkezni a modern elektronikai eszközök hálózatba integrálásáról. Természetesen eszköztárunk részét képezik a korszerű elektromos megoldások is. 
HATÉKONYSÁG
Nem csak a munkavégzés hatékonysága a fő cél. Az egyszerű és gyors időpont egyeztetés, a gördülékeny Ügyfélközpontú párbeszéd is fő szempont.
SZAKMAI ALÁZAT
Mint minden szakmának, ennek is vannak szabályai és előírásai. A munka minden fázisában ezt szem előtt tartva igyekszünk az ügyfelek elképzeléseit megvalósítani, mind a cégünk, mind az ügyfelek elégedettségére.